Aricie
The DNN Expert for your web project
Forum
HomeHomeModulesModulesHtmlMapMakerHtmlMapMakerHovers are not workingHovers are not working
Previous
 
Next
New Post
12/20/2012 9:53 PM
 
Testing in Chrome, not able to get the hover overs to work. I have all the settings properly configured to display HTML Content, which I filled out in the editor, and still nothing. 
 
New Post
12/21/2012 10:55 AM
 
Hi,
Did you test it in other browsers?
What are the versions you use of DotNetNuke and HTMLMapMaker?
Regards



Stéphane TETARD
ARICIE - Board member of DotNetNuke France
 
New Post
12/21/2012 10:57 AM
 
Gland to help. Can I Have a access to your website and see what happens there?
 
New Post
12/21/2012 4:47 PM
 
Got it. It was default white text in my HTML editor (on a white background). As a default, maybe change that to black? Initially testing the hover overs with white text, my cursor wasn't changing on rollover, so that's why I assumed that it was not working. Might help to have the hand cursor on rollover as well. Is there a setting for that, or would we need to edit the CSS? 
 
New Post
12/27/2012 3:47 PM
 
Hi, I did the test for HTMLMAPMAKER,the rover for hotpots works with chorme 
Can  you check Version of HtmlMapMaker Or get the last one from here.
If there is nothing wrong with the version, Make sure that each  HotSpot has at last three points(two for Circle),if you just need a point,
make 3 points has the nearly the same positons.

 
Previous
 
Next
HomeHomeModulesModulesHtmlMapMakerHtmlMapMakerHovers are not workingHovers are not working